Catering Petra's Foodzz

Petra Massop

Prins Bernhardstraat 75
7064 GE Silvolde
T    06 3014 9104
info@petrasfoodzz.nl
www.petrasfoodzz.nl

foto:  Ronald Falke
door: Robbie Wolters

Petra Massop is de jongste uit een gezin met 15 kinderen en geboren in de Roomberg in Silvolde.

Haar ouders Wim Massop en Leike Ropers hadden een metaalhandel en Petra kreeg samen met meer kinderen uit het gezin de handel van huis uit mee .
De familie is nog steeds actief in de metaalhandel en verder met de horeca, vastgoed- en bloemenhandel.

Petra volgde de opleidingen voor kapster, secretaresse, beveiliger en horeca.

Op haar 14e begon ze met werken bij Beernd’s Huusken, de cafetaria van Willy en Marijke Bergervoet aan de Lichtenbergseweg, verder werkte ze in een verzorgings-, bejaarden- en ziekenhuis. Maar vanaf haar 18e loopt het bezig zijn met eten als een rode draad door haar verdere leven.

Ze besteedde veel tijd aan de verzorging van haar moeder en na haar overlijden en kreeg ze ruimte en heeft ze haar droom van een eigen cateringbedrijf verwezenlijkt, ze is in 2017 begonnen aan de Prins Bernhardstraat 75 het voormalige pand van installatiebedrijf Danen. De naam voor het bedrijf werd middels een prijsvraag gevonden en begonnen werd er in deeltijd met het behoud van de baan bij Mainfreight.

Voor de bedrijfslunches werd er bij Mainfreight uitgeweken naar plaatselijke bakkers, Petra kreeg de kans deze voortaan te verzorgen. Haar ervaring en de horecaopleiding kwamen haar goed van pas en inmiddels heeft ze verschillende buffetten en feesten met 250 deelnemers verzorgd.

Ze werkt veel samen met plaatselijke leveranciers en streekproducten zijn favoriet ze heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan.  Inmiddels hebben meerdere bedrijven, Sportclub Silvolde, het jeugdcarnaval, daklozen en streetbal kennis kunnen maken met de producten van Petra’s Foodzz.Je kunt er voor kerst, pasen, vader- en moederdag lunches bestellen. Allerlei feesten en partijen kan ze op locatie verzorgen met een buffet dat ze ter plekke opbouwt inclusief tafels, stoelen, aankleding, muziek en drank, alle wensen zijn bespreekbaar en probeert ze uit te voeren.

Door mond op mond reclame heeft ze nu een druk bestaan in Petra’s Foodzz naast haar baan en het gezin. Ze bezoekt regelmatig de Horecava en de beurs in Hardenberg en is dagelijks bezig om ideeën op te doen in de vaklitteratuur en middels workshops bij Hanos en Sligro.

Na ruim een jaar is Petra’s Foodzz uit haar jasje gegroeid en de grote droom is een werkruimte op een lokatie waar voorbijgangers zijn en de mogelijkheid voor een lunchroom, op die manier kan ze rustig haar buffetten voorbereiden en klanten contact onderhouden.

Ze volgt al zestien jaar langs de lijn de verrichtingen van haar zonen Damon en Jesse bij sportclub
Silvolde en is supporter van de Graafschap.

back top

SilvoldePediA
Ulftseweg 26
7064 BD Silvolde
tel. 0315-342600 of 06-2300 3204
E-mail: robbiew52@gmail.com