Yoga/dans of tai chi tao Slowmotion

Arletta Albers

Arletta: Lichtenbergseweg 68 A

Arletta 06-175 815 08

 mail@zoya-ontmoeten.nl

 www.linkedin.com/ZOYA-ontmoeten

 Marieke 06-20425901 

Steverinkstraat 20  7011 JN Gaanderen

www.zoya-ontmoeten.nl

foto:  Ronald Falke
door: Robbie Wolters

Arletta Albers is geboren en opgegroeid in Noordoost-Brabant. Na de havo deed Arletta een hbo-opleiding Docent theater en dans op de HKU in Utrecht. Ze werkte als docent drama bij culturele centra en jeugdtheaters o.a. De Gruitpoort in Doetinchem en Gekkoo in Gaanderen.

Ze ontwikkelde zich vanuit theaterdocent in de richting van communicatietraining en coaching. Na de docentenstudie theater en dans volgde ze opleidingen in yoga & dans, Tai Chi Tao en natuurcoach. Ze volgt fanatiek workshops en trainingen om haar kennis te verbreden en te verdiepen.

Arletta Albers heeft twee bedrijven:
Slowmotion biedt lessen aan kleine groepen in tai chi, yoga, meditatie en natuur wandelen.
Zoya-ontmoeten. Bij Zoya gaat het om ont-moeten. Vrouwelijke cursisten leren niet ‘moeten’ maar ‘willen’. Samen met Marieke Harbers heeft Arletta Zoya opgezet.

In het jaar 2000 verhuisde Arletta naar de Lichtenbergseweg 68A in Silvolde. Cor Hengeveld, verhuur van geluidsapparatuur, was er gevestigd en later een kapsalon en rijwielhersteller Remij.

Volgens Arletta duurde het even voordat ze in Silvolde ingeburgerd was en ze omschrijft zichzelf als een Brabantse kwebbel met een westerse directheid. Ze leest veel, bezoekt regelmatig de bibliotheek, en vindt het jammer dat er geen boekwinkel in het dorp is. Haar verdere hobby’s zijn boetseren, theaterbezoek, en wandelen. 

30-03-2018

 

 

 

back top

SilvoldePediA
Hoofdstraat 85
7061 CH Terborg
E-mail: robbiew52@gmail.com